We Dubbele zwanenhalsring 5019

Code 5019

De 5019 combineert het beste van de 5033 en 5032 in één dynamische PIP en DIP silversplint. Dit gepatenteerde ontwerp zorgt voor een blokkerend scharnier naar dorsaal en maakt de instelling van de lengte tussen de buiglijn van PIP en DIP gewrichten instelbaar bij de maat name. Daarbij wordt door het dubbele scharnier dorsaal ook de bilaterale stabiliteit die de 5032 biedt gegarandeerd. Met dit unieke ontwerp van We Design wordt de dubbele zwanenhals ring een geschikte orthese voor zowel lange als korte vingers.

Doel: Hyperextensie van PIP en DIP gewrichten blokkeren, flexie blijft mogelijk. Tevens krijgt het DIP-gewricht bilaterale steun.

Toepassingen: EDS, HMS, zwanenhalsdeformiteit, RA, osteo-artrose, laxiteit van de volaire plaat.

Opties: Standaard uitvoering 4 mm PIP en 3,5 mm DIP daarnaast keuze voor laterale steun, spacers en S bogen.

Maatname: Proximale en distale maat van het PIP- DIP-gewricht met WE-ringen maatset tel 1 maat extra op bij de distale PIP maat; Dit omdat dit ringdeel op het proximale deel ligt van de DIP ring en daarom kleiner uitvalt. Voeg daarbij als extra maat de lengte tussen de buigplooien van het PIP- en DIP-gewricht in mm toe; dit is van hart tot hart gemeten. Meet de DIP orthese als gebruikelijk maar maak het maatverschil van het meest distale ringdeel niet te groot t.o.v. de proximale maat. Max. 1,5 maat verschil.

Product image
Product image
Deel
InstagramLinkedin
Kopieer link