Modellen

Ontdek de verschillende modellen van de Silversplints van We Design

We Design is een vooraanstaande fabrikant van zilveren ortheses en biedt een uitgebreide collectie van verschillende modellen voor verschillende lichaamsdelen. Deze modellen zijn ontworpen om optimale ondersteuning te bieden aan mensen met verschillende medische klachten of verwondingen.

Polsortheses

De polsortheses van We Design zijn ontworpen om pijn en ongemak in de pols te verlichten en de mobiliteit te verbeteren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden individuele aanpassingsmogelijkheden voor optimale ondersteuning.

Vingerortheses

We Design biedt verschillende modellen van vingerortheses om specifieke vingerproblemen te behandelen, waaronder triggerfinger en mallet finger. Deze ortheses zijn op maat gemaakt en bieden individuele aanpassingsmogelijkheden voor optimale ondersteuning en comfort.

Handortheses

Onze handortheses zijn op maat gemaakt om de specifieke behoeften van elke patiënt te accommoderen. Ze bieden optimale ondersteuning en mobiliteit, en zijn ideaal voor het verlichten van pijn en ongemak bij mensen met reumatoïde artritis, osteo-artrose, en andere hand gerelateerde aandoeningen.

Duimortheses

We Design biedt verschillende modellen van duimortheses om specifieke duimaandoeningen te behandelen. Deze ortheses bieden individuele aanpassingsmogelijkheden en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimale ondersteuning en comfort.

Elleboogortheses

Onze elleboogortheses zijn ontworpen om pijn en ongemak in de elleboog te verlichten en de mobiliteit te verbeteren. Ze bieden individuele aanpassingsmogelijkheden en zijn gemaakt van hoogwaardig titanium voor optimale ondersteuning en comfort.