Vinger spalk

Een vinger spalk ondersteunt en stabiliseert een vinger en wordt vaak ingezet bij verschillende aandoeningen, waaronder fracturen, artrose, tendinitis en hypermobiliteit. De zilveren vinger spalken van We Design, beter bekent als silversplints, zorgen voor pijnverlichting en (vaak) voor meer bewegelijkheid van de vingers. 

Een zilveren vinger spalk kan de pijn verminderen, de bewegingsvrijheid van de vinger beperken wanneer dat nodig is en ondersteuning bieden. Om de gewenste ondersteuning te bieden, zijn er diverse soorten vinger spalken beschikbaar die passen bij de aard van de klachten. We Design biedt een groot aantal modellen silversplints aan. 

We Design 5019

Hoe kan een vinger spalk van We Design bijdragen aan vermindering van hand- en polsklachten?

Een vinger spalk kan een belangrijke rol spelen in het herstelproces van hand- en polsklachten. We Design biedt verschillende soorten zilveren vinger spalken aan die kunnen helpen bij het stabiliseren en ondersteunen van de hand en pols. 

Een vinger spalk van We Design kan bijdragen aan het herstelproces door de aangedane vinger of hand in de juiste positie te houden. Dat vermindert de druk en bevorderd de genezing. De spalken zijn ontworpen om comfortabel te dragen en zijn door een professional af te stellen. Daarom kunnen ze op maat gemaakt worden voor elke eindgebruiker en situatie.

Daarnaast bieden de vinger spalken van We Design ook ondersteuning bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Denk hierbij aan het vasthouden van een kopje koffie, het typen op een toetsenbord of het uitvoeren van werk gerelateerde taken. Hierdoor kan de eindgebruiker gemakkelijker zijn of haar dagelijkse bezigheden uitvoeren.

Of het nu gaat om een vinger spalk voor artrose, een trigger finger, een skiduim of een andere aandoening, de vinger spalken van We Design zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de eindgebruiker en zijn klachten. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen, biedt We Design gebruikers de best mogelijke ondersteuning en comfort tijdens het dragen van de silversplints.

Ons aanbod

We Design Silversplints heeft diverse vinger ortheses. Denk daarbij aan silversplints voor stabilisatie van het PIP- en/of DIP-gewricht. Enkele voorbeelden zijn de:

  • Zwanenhals spalkring: blokkeert hyperextensie en herstelt mobiliteit.
  • Dubbele zwanenhals spalkring: geschikt voor kortere vingers en biedt bilaterale steun.
  • Laterale steun correctiering: corrigeert instabiliteit en deviatie.
  • Dynamische flexiering: brengt PIP-gewricht in flexie.
  • Boutonniere correctiering: corrigeert stand van DIP-gewricht.
  • DIP Extensiespalk: houdt DIP-gewricht in extensie.
  • Extensie spalkring: houdt PIP-gewricht in extensie en steunt op vingerkootjes.
  • Artrodese splint: verlengde versie van Extensie spalkring.

We Design helpt je verder

Met onze jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen van silversplints kunt u bij ons rekenen op kwaliteit en service. Als toeleverancier gaan bestellingen altijd via uw instrumentenmaker of orthopedisch technoloog. Voor vragen of meer informatie kunt u op onze website kijken of contact met ons opnemen. 

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166