Artrose handen hulpmiddelen

Bij artrose in de handen neemt het kraakbeen in de gewrichten af. Dit kan leiden tot pijn en stijfheid en het dagelijks leven belemmeren. Gelukkig heeft We Design een breed scala aan hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen zijn ontworpen om de dagelijkse activiteiten van klanten te vergemakkelijken en het leven aangenamer te maken.

We Design begrijpt hoe frustrerend artrose in de handen kan zijn en heeft daarom zilveren hand braces ontworpen die gericht zijn op functionaliteit en gebruiksgemak. Deze hulpmiddelen staan beter bekent als silversplints en helpen gebruiker hierdoor hun dagelijkse activiteiten gemakkelijker te blijven uitvoeren.

We Design staat garant voor hoge kwaliteit en uitstekende service. Producten worden getest en gevalideerd door professionals en er wordt deskundig advies op maat gegeven. Zo zorgt We Design ervoor dat klanten de juiste hand hulpmiddelen krijgen voor hun specifieke situatie krijgen.

We Design 02

Verlicht de pijn van artrose in uw handen

Wanneer u last heeft van artrose in uw handen, begrijpen we bij We Design dat dit frustrerend en pijnlijk kan zijn. Het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden kan een uitdaging worden. Gelukkig biedt We Design een breed scala aan hulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen om de pijn veroorzaakt door artrose in uw handen te verlichten.

Ons aanbod omvat verschillende zilveren hand ortheses die ontworpen zijn om de druk op de handen te verminderen. We Design begrijpt ook dat iedereen verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we verschillende modellen aan en gepersonaliseerde oplossingen die passen bij uw specifieke situatie.


Met de silversplints van We Design voert u dagelijkse taken gemakkelijker uit doordat onze hulpmiddelen zorgen voor meer comfort en minder pijn. 

Onze oplossingen voor artrose in de handen

We Design biedt verschillende oplossingen voor mensen met artrose in de handen, waaronder de MCP Handbrace "Knucklebender” en de Dynamische MCP flexiebrace. Deze braces zijn ontworpen om de instabiliteit van de MCP-gewrichten te ondersteunen en pijnklachten te verminderen. 

Artrose in de handen? Ontdek onze hulpmiddelen

Bekijk onze zilveren hulpmiddelen voor mensen met artrose in de handen. Bij We Design vindt u een breed scala aan producten die het dagelijks leven van mensen met deze klachten kunnen vergemakkelijken. Neem een kijkje en vind het juiste hulpmiddel om de pijn te verminderen. Bovendien kunt u hiermee de functionaliteit van uw hand verbeteren.

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166