Duimbrace artrose

Op zoek naar vermindering van pijn en stijfheid veroorzaakt door artrose in de duim? We Design heeft de oplossing met de duimbrace voor artrose. Deze brace gemaakt uit zilver, beter bekent als silversplints, zorgt voor een comfortabele ondersteuning en stabilisatie van de duim. Hierdoor vermindert de pijn en stijfheid en kunt u gemakkelijker dagelijkse activiteiten uitvoeren. 

De duimbrace is ontworpen met hoogwaardige materialen en biedt een afstelbare pasvorm. Hierdoor is deze geschikt voor verschillende handvormen, afmetingen en gemakkelijk in gebruik. 

Lees vooral verder over onze duimbrace en hoe deze kan helpen bij artrose.

We Design 90

Wat is duimartrose en hoe ontstaat het?

Duimartrose is een veel voorkomende vorm van artrose die het kraakbeen in de duim aantast. Het kraakbeen, waarmee de duim normaal gesproken soepel kan bewegen, slijt geleidelijk weg. Hierdoor kunnen de botten van de duim minder goed over elkaar glijden. Dit kan leiden tot pijn, zwelling en stijfheid in de duim.

Artrose in de duim wordt vaak veroorzaakt door overbelasting. Bijvoorbeeld door herhaaldelijk knijpen of vastpakken, maar kan ook het gevolg zijn van veroudering. Mensen met een familiegeschiedenis van artrose lopen een hoger risico om deze aandoening te ontwikkelen.

Voor mensen met artrose in de duim kan het dragen van een duimbrace de pijn verlichten en de duim ondersteunen. Het is zelfs zo dat een duimbrace de duim kan stabiliseren en beschermen tegen verdere schade.

Hoe werkt een duimbrace bij artrose wat zijn de voordelen?

Een duimbrace kan de pijn en stijfheid als gevolg van duimartrose verlichten. Maar hoe werkt deze duimorthese precies en wat zijn de voordelen?

Een duimbrace geeft stabiliteit en steun aan het duimgewricht. Dit kan de pijn verminderen en verdere slijtage van het kraakbeen voorkomen. Met behulp van een duimorthese wordt de bewegingsvrijheid van de duim beperkt en wordt het gewricht minder belast. 


We Design is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van duimbraces speciaal voor artrosepatiënten. De braces zijn ontworpen met het oog op comfort, functionaliteit en effectiviteit. Bovendien zijn ze gemaakt van zilver, wat naast duurzaam en antibacterieel ook nog eens mooi is. Kortom, We Design heeft voor iedereen de juiste duimbrace.

Duimbraces voor artrose-patiënten bij We Design

Bij We Design begrijpen we hoe belangrijk het is om goede ondersteuning te krijgen bij artrose in de duim. Onze duimbraces zijn daarom ontworpen om pijn en stijfheid te verlichten. Bovendien ondersteunen sommige modellen de bewegingsvrijheid van de duim, zodat dagelijkse activiteiten voortgezet kunnen worden. 

Onze silversplints zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en effectiviteit. Bovendien bieden we een breed scala aan opties om aan de individuele behoeften van elke patiënt te voldoen. 

Neem gerust contact op met ons team voor meer informatie over hoe onze duimbraces u kunnen helpen.

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166