Al onze blog artikelen op één plek

Blogs

Kennismaking Silversplints
Medisch specialist

Kennismaking Silversplints

Maak kennis met Silversplints. Silversplints zijn nog relatief onbekend bij veel mensen, terwijl ze een waardevol hulpmiddel kunnen zijn bij verschillende medische aandoeningen. Om meer inzicht te geven in wat Silversplints zijn en hoe ze kunnen worden gebruikt, beantwoorden we hieronder enkele veelgestelde vragen. Van de samenstelling van het materiaal tot de vergoeding door zorgverzekeraars, we geven graag wat meer uitleg zodat mensen beter kunnen begrijpen wat Silversplints precies zijn en hoe ze kunnen helpen.

Verbeteren vaardigheden van de hand
Medisch specialist

Verbeteren vaardigheden van de hand

Verbeteren van de vaardigheden van de hand. Reumatoïde artritis (RA) is een chronische auto-immuunziekte die ongeveer 1% van de wereldbevolking treft. Het wordt gekenmerkt door ontstekingen tussen gewrichten, wat leidt tot pijn, zwelling, stijfheid en verlies van mobiliteit. Deze symptomen van RA kunnen aanzienlijke beperkingen veroorzaken en de kwaliteit van het leven kan beïnvloeden. Handspalken worden vaak gebruikt als aanvullende therapie voor patiënten met RA om de handfunctie te verbeteren en pijn te verminderen.

Effectiviteit van vingerspalken
Medisch specialist

Effectiviteit van vingerspalken

Effectiviteit van vingerspalken. Zwanenhalsmisvorming is een veel voorkomende misvorming van de hand die voorkomt bij patiënten met reumatoïde artritis (RA) en ervoor zorgt dat de vingers abnormaal buigen. De aandoening kan slopend zijn en kan de handfunctie en kwaliteit van leven aanzienlijk aantasten. Vingerspalken zijn een veelgebruikte interventie voor zwanenhalsmisvorming, maar er is beperkt bewijs voor hun effectiviteit. Deze studie is gericht op het vergelijken van de effectiviteit van twee soorten vingerspalken bij de behandeling van zwanenhalsmisvorming bij patiënten met RA; prefabricated thermoplastic splints (PTS) en silver ring splints (SRS).

Onderhoud Silversplints
Medisch specialist

Onderhoud Silversplints

Met goed onderhoud gaan uw Silversplints langer mee en blijven ze mooi. De ortheses zijn gemaakt van zilver en kunnen met een klein beetje groene zeep eenvoudig schoongemaakt worden. Zilver heeft antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen wat de hygiëne van de Silversplints bevordert ten opzichte van ortheses van andere materialen.

Voordelen van zilveren ortheses: Silversplints
Medisch specialist

Voordelen van zilveren ortheses: Silversplints

Voordelen van zilveren ortheses: Silversplints. Een orthese is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om de structuur of functie van het lichaam te ondersteunen, te corrigeren of te vervangen. Zilver heeft specifieke eigenschappen die zich hier uitstekend voor lenen. Daarom worden zilveren ortheses, ofwel Silversplints, steeds populairder. Door het gebruik van zilver in ortheses kunnen patiënten profiteren van de voordelen van een orthese zonder extra ongemak te ervaren. In dit blog bespreken we enkele sterke eigenschappen van Silversplints.

"Top 10 Orthopedic Solutions in Europe"

"Top 10 Orthopedic Solutions in Europe"

A beautiful article in the MedTech magazine, please visit https://www.medicaltechoutlook.com/we-design-silversplints for the full article.