Duimorthese

Op zoek naar een effectieve oplossing in de vorm van een duimorthese? We Design heeft de expertise en ervaring om op maat gemaakte zilveren ortheses aan te bieden die de nodige ondersteuning bieden voor duimproblemen. Met verschillende duimortheses in het aanbod, kunnen klanten rekenen op kwalitatief hoogwaardige en functionele oplossingen die zijn ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker te maken. Of het nu gaat om artritis, hypermobiliteit of andere klachten, We Design kan helpen bij het vinden van de juiste oplossing op basis van individuele behoeften en wensen. Neem contact op met We Design voor meer informatie over de mogelijkheden voor duimorthese en silversplints.

6309 Min

Wat is een duimorthese en wanneer is het nodig?

Een duimorthese is een brace gemaakt uit zilver, die speciaal ontworpen is om de duim te ondersteunen en te stabiliseren. Deze silversplints kunnen gebruikt worden bij verschillende duimklachten, zoals artrose, reumatoïde artritis en kapselproblemen van het CMC1 gewricht. Bij dergelijke klachten kan de duim pijnlijk en instabiel aanvoelen en het uitvoeren van dagelijkse activiteiten bemoeilijken.

Een duimorthese kan dan uitkomst bieden. We Design biedt bijvoorbeeld verschillende soorten duimorthesen aan, waaronder de CMC1 stabilisatiebrace en de CMC1/MP1 stabilisatiebrace over de hand. Deze silversplints fixeren het CMC1 gewricht in een functionele positie en geven rust en stabiliteit aan de duim. De MP1 en IP gewrichten blijven daarbij vrij. We Design biedt ook een MP1 en IP stabilisatiebrace die de duim stabiliseert. Dit gebeurt door hyperextensie van de MP1 en IP gewrichten te blokkeren en bilaterale ondersteuning te bieden. 

De oplossing voor duimproblemen: silversplints van We Design

Wie last heeft van duimproblemen kan bij We Design terecht voor een oplossing. We Design biedt silversplints aan als effectieve oplossing voor duimproblemen. Deze duimorthesen zijn speciaal ontworpen om de duim te ondersteunen en te stabiliseren. Hiermee wordt pijn en ongemak verminderd en de beweeglijkheid verbetert.

De silversplints van We Design zijn gemaakt van duurzame, lichtgewicht materialen en zijn ontworpen om comfortabel te dragen. Er zijn verschillende maten en stijlen beschikbaar, zodat de gebruiker de juiste pasvorm kan vinden.

Bestel een op maat gemaakte duimorthese van We Design

Mensen die op zoek zijn naar een duimorthese vinden bij We Design een op maat gemaakte oplossing. Deze zijn via uw instrumentenmaker te bestellen. De duimorthesen van We Design zijn speciaal ontworpen om de duim te stabiliseren en te ondersteunen. Hierdoor kunnen patiënten comfortabeler bewegen en ervaren ze minder pijn.

We Design begrijpt dat elk persoon uniek is en dat een standaard duimorthese niet voor iedereen geschikt is. Daarom wordt maatwerk geboden dat specifiek is afgestemd op de behoeften van de eindgebruiker. De deskundige orthopedische technici van We Design werken nauw samen met orthopedische instrumentenmakerijen om de perfecte duimorthese te maken.

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166