Ortheses

We Design is een bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen en vervaardigen van hoogwaardige ortheses gemaakt van zilver, beter bekent als Silversplints. Deze medische hulpmiddelen zijn speciaal ontwikkeld om de functie van de hand te bevorderen. Bovendien bieden ze de nodige stabiliteit. 

Ortheses zijn ontworpen voor mensen met chronische aandoeningen aan vingers, hand-, duim-, pols- en ellebooggewrichten. Bovendien kunnen ze helpen om afwijkingen te corrigeren en dagelijkse activiteiten te bevorderen. 

Ortheses verlichten pijn bij verschillende klachten. Kies daarom voor de effectieve ortheses van We Design. Dit om de kwaliteit van leven te verbeteren en een fijne beweeglijkheid te ondersteunen.

We Design 92

Wat zijn ortheses en hoe kunnen ze helpen?

Ortheses zijn medische hulpmiddelen die worden gebruikt bij aandoeningen aan de hand, vingers, duim, pols en ellebooggewrichten. Deze hulpmiddelen zijn bedoeld om het natuurlijke bewegingsbereik van een hand te bevorderen. Tegelijkertijd bieden ze stabiliteit. De silversplints kunnen uitkomst bieden bij reumatoïde artritis, artrose, hyperextensie en gewrichtsslapte als gevolg van EDS en HMS.

De Ortheses van We Design zijn elegant gevormd en gemaakt van zilver. Dit maakt de silversplints duurzaam, hygiënisch en comfortabel om te dragen. Ze kunnen tijdens de dagelijkse activiteiten gedragen worden en veroorzaken geen onnodige transpiratie doordat ze een open structuur hebben.

De voordelen van het dragen van ortheses van We Design

Het dragen van orthesen van We Design biedt verschillende voordelen. Deze medische hulpmiddelen zijn namelijk ontworpen om het natuurlijke bewegingsbereik van een hand te bevorderen. Tegelijkertijd bieden ze stabiliteit en corrigeren ze afwijkingen. Dit draagt bij tot een betere dagelijkse functionaliteit en kan pijn verlichten bij verschillende klachten. Daarnaast bieden orthesen ondersteuning bij specifieke symptomen als gevolg van trauma, peesscheuren en zenuwletsels. 

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer informatie over de zilveren ortheses en de mogelijkheden die We Design biedt? Neem dan gerust contact met ons op. Als toeleverancier werkt We Design samen met Orthopedische Instrumentenmakerijen. U bestelt uw silversplints altijd via en in overleg met uw instrumentenmaker. 

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166