Orthopedische hulpmiddelen

We Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van zilveren orthopedische hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen noemen wij silversplints, die het dagelijks functioneren en handelen van mensen met diverse klachten ondersteunen en verbeteren. De orthesen van We Design zijn uniek in hun vorm en materiaalgebruik. Hierdoor kunnen gebruikers de dagelijkse bezigheden gemakkelijker volbrengen. 

Het gebruik van zilver maakt onze orthopedische hulpmiddelen stabiel en comfortabel om te dragen. Tegelijkertijd dragen ze bij aan een verbetering van het dagelijks functioneren. Ontdek hoe de orthopedische hulpmiddelen van We Design uw leven kunnen vergemakkelijken.

6019 Min

Wat zijn orthopedische hulpmiddelen?

We Design ontwikkelt orthopedische hulpmiddelen van zilver, zoals orthesen voor hand-, pols-, vinger-, duim- en ellebooggewrichten. Deze hulpmiddelen bieden stabiliteit, corrigeren deformaties en vergemakkelijken de dagelijkse beweging en functie. Bovendien bieden ze pijnverlichting bij aandoeningen zoals reumatoïde artritis, artrose, hyperextensie en zwakte van gewrichten als gevolg van EDS en HMS. 

Voordelen van orthopedische hulpmiddelen van We Design

We Design is zich bewust van de uitdagingen waarmee mensen met chronische aandoeningen aan vingers, handen, duimen, polsen en ellebooggewrichten dagelijks worden geconfronteerd. Daarom biedt We Design orthopedische hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Deze zijn speciaal ontworpen om pijn te verlichten, afwijkingen te corrigeren en het dagelijks functioneren te verbeteren.

Een groot voordeel van de orthopedische hulpmiddelen van We Design is dat ze op maat worden gemaakt voor elke individuele eindgebruiker. Hierdoor wordt een zo goed mogelijke pasvorm gerealiseerd. Daarnaast zijn de silversplints gemaakt van duurzame en hygiënische materialen. Denk hierbij aan het eerste gehalte zilver (nikkelvrij), wat zorgt voor jarenlang draagplezier en comfort.

Neem contact op met We Design voor meer informatie

We Design staat klaar om te helpen de juiste zilveren orthopedische hulpmiddelen voor uw specifieke situatie te vinden. Of het nu gaat om het verminderen van pijn, het bevorderen van herstel of het verbeteren van functionaliteit. We Design heeft een oplossing. 

Neem contact op met We Design voor meer informatie over de mogelijkheden, of vraag uw instrumentenmaker naar onze silversplints.

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166