Ontdek de Voordelen van Silversplints van We Design

Voordelen van Silversplints

We Design biedt een breed scala aan zilveren ortheses, beter bekend als Silversplints. Deze splints zijn gemaakt van zilver en hebben unieke eigenschappen die zorgen voor een optimale ondersteuning en comfort voor de drager. De Silversplints van We Design zijn ontworpen om aan de individuele behoeften van iedere eindgebruiker te voldoen en zijn verkrijgbaar voor verschillende delen van het lichaam, zoals de hand, pols, duim, elleboog en vingers.

  • Silversplints corrigeren deformaties en bevorderen het dagelijkse handelen en functioneren
  • Silversplints werken pijnverlichtend bij klachten als Reumatoïde Artritis, Artrose, hyperextensie en laxiteit van gewrichten ten gevolge van EDS en HMS
  • Silversplints bieden ondersteuning bij een variëteit aan specifieke klachten ten gevolge van trauma- en peesrupturen en zenuwletsel
  • Silversplints zijn gemaakt van zilver, wat antimicrobieel en antibacterieel is. Hygiënisch dus!
  • De vormgeving van onze Silverplints draagt bij aan (sociale) acceptatie en een positieve kijk op de eigen situatie.
  • Het zilver in de Silversplints zorgt ervoor dat de orthese perfect om de vorm van het lichaam past. Daarbij zorgt de open structuur ervoor dat de huid niet gaat irriteren of zweten. Dit resulteert in optimaal draagcomfort.
  • Het zilver in de Silversplints gaat lang mee, is repareerbaar en is recyclebaar. Dit circulaire karakter draagt bij aan de duurzame ontwikkelingen.
  • Silversplints hebben een aanzienlijk preventief aspect
  • Silversplints kunnen in sommige gevallen in combinatie gedragen worden met conventionele ortheses

Meer informatie over de voordelen van zilveren ortheses? Lees hier ons blog.

Zilver

Waarom kiezen voor een Silversplint van We Design?

De We Design ortheses zijn vervaardigd uit 925 dzst zilver (nikkelvrij) dat uitstekend geschikt is om de fijne motoriek te ondersteunen. De duurzaamheid, hygiëne en het draagcomfort vertalen zich in jarenlang draagplezier. De ortheses kunnen aangehouden worden tijdens het dagelijks handelen en veroorzaken geen onnodige transpiratie. Dankzij de slanke en open modellering blijven de gewrichten zo veel mogelijk vrij.

De leverancier van ons zilver gebruikt uitsluitend in eigen huis gerecycled zilver en heeft de ISO-, RJC- (Responsible Jewellery Council) en LBMA-certificering (Londen Bullion Market Association).