Workshop

Medisch specialisten | Orthopedisch technologen

Behaal punten geaccrediteerd bij KABIZ en boek een gratis We Design workshop

We Design biedt gratis workshops aan voor zowel orthopedisch technologen als medisch specialisten. Deze workshops richten zich op het werken met zilveren ortheses en de verschillende toepassingsmogelijkheden hiervan. Door het volgen van deze workshops kunnen deelnemers meer kennis en vaardigheden opdoen in het werken met en aanmeten van zilveren ortheses, wat kan bijdragen aan betere behandelingen voor patiënten. De workshops zijn geaccrediteerd en bieden deelnemers de mogelijkheid om punten te verdienen.

Meer informatie? Lees hieronder verder en download de brochure.

Interesse in een gratis workshop? Stuur een e-mail naar prentraining@silversplints.com of bel naar 026 381 01 66.

Schermafbeelding 2023 04 19 Om 1546 41
Orthopedisch Technoloog

We Design biedt workshops aan aan orthopedisch technologen om hen op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van zilveren ortheses. Tijdens deze workshops wordt extra informatie gegeven over de toepassingen van Silversplints, de juiste modelkeuze maken, het aanmeten van de Silversplints en het afstellen ervan. Met deze workshops kunnen de technologen hun vaardigheden verbeteren en de beste zorg aan hun klanten bieden.

Stuur een aanvraag per e-mail naar prentraining@silversplints.com of bel naar 026 381 01 66.

Download hier de brochure voor Orthopedisch Technologen.

Schermafbeelding 2023 04 19 Om 1545 58
Medisch Specialist

We Design is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte zilveren ortheses voor vinger, duim, hand, pols en elleboog. Hoewel zilver veel voordelen biedt ten opzichte van andere materialen, is de kennis hierover vaak nog beperkt. Daarom bieden wij speciale workshops aan voor medisch specialisten, zoals handtherapeuten en ergotherapeuten, waarbij wij meer informatie verstrekken over het werken met zilver, onze modellen en de toepassingen ervan. Onze workshops zijn geaccrediteerd, waardoor deelnemers punten kunnen verdienen. Wij komen graag bij u langs om een gratis workshop aan te bieden. Dit kan ook plaatsvinden op ons kantoor in Arnhem.

Stuur een aanvraag per e-mail naar prentraining@silversplints.com of bel naar 026 381 01 66.

Download hier de brochure voor Medisch Specialisten.

Kabiz Logo
KABIZ

De workshops van We Design zijn geaccrediteerd door KABIZ. Dit betekent dat de workshops zijn getoetst op vakinhoudelijke, onderwijskundige en organisatorische criteria, en dat zij voldoen aan de kwaliteitseisen voor bijscholingsactiviteiten. Dankzij deze accreditatie kunnen deelnemers punten verdienen.

ID-nummer workshop Orthopedisch Technoloog: 502633

ID-nummer workshop Medisch Specialist: 498554

Geïnteresseerd? Plan dan een workshop in!

We Design 20

Een workshop bij We Design of op locatie is mogelijk op aanvraag. Hiervoor kunt u mailen naar prentraining@silversplints.com of door ons contactformulier in te vullen.

Contact