Orthopedisch instrumentmaker

We Design is de specialist voor orthopedische oplossingen van topkwaliteit voor de hand, pols, duim, vinger en elleboog. Met onze jarenlange ervaring delen wij gezamenlijk onze vaardigheden en kennis om mensen de best mogelijke oplossing te bieden. Op deze pagina geven wij aanvullende informatie over de mogelijkheden die wij aan de orthopedisch instrumentmaker bieden. 

We Design 91

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit is bij We Design van het grootste belang. Onze orthopedische instrumenten, beter bekend als silversplints, worden met uiterste precisie en zorg gemaakt. Daarbij maken we gebruik van geavanceerde methoden en hoogwaardige materialen, voornamelijk zilver. Dit resulteert uiteindelijk in een premium orthese die volledig voldoet aan de eisen van de eindgebruiker. 

Onze expertise in silversplints

Silversplints zijn een specialiteit van We Design. Dit zijn zilveren steunspalken die bijvoorbeeld gebruikt worden bij artrose of artritis. Naast praktisch en effectief zijn onze silversplints ook mooi. De organische vorm en vormgeving geven een mooie uitstraling en zijn tegelijkertijd gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Om die reden worden onze zilveren ortheses graag gedragen in binnen- en buitenland.

Maatwerk voor uw cliënten

We Design gelooft in kwaliteit, service en effectieve oplossingen. Elke eindgebruiker is uniek en heeft specifieke behoeften. Om de beste orthese voor de cliënt te maken, werken we nauw samen met medisch specialisten en orthopedisch instrumentmakers. Zo zetten wij ons in voor de beste resultaten.

ISO13485 gecertificeerd

We Design heeft de ISO13485 certificering van Lloyd's Register. Deze internationale norm erkent ons kwaliteitsmanagementsysteem en is speciaal gericht op medische hulpmiddelen. Hieruit blijkt dat wij ons houden aan de strenge kwaliteitsnormen en altijd op zoek zijn naar manieren om onze producten en diensten beter te maken.

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166