Klantverhalen

Reumatoïde Artritis

Linda

13 April 2023

Bij We Design weten we dat Silversplints levensveranderend kunnen zijn voor mensen met medische klachten in polsen, handen en vingers. We hebben talloze gebruikers geholpen bij het verbeteren van hun mobiliteit en het verminderen van pijn. Maar soms is het moeilijk om te begrijpen hoeveel verschil een paar Silversplints echt kan maken - tot je hoort van iemand die ze heeft geprobeerd.

Dat is waarom we blij zijn om het verhaal van Linda te delen, een gebruiker van onze Silversplints. We hebben onlangs met Linda gesproken om te horen hoe Silversplints haar heeft geholpen. Lees verder om te ontdekken hoe Linda's Silversplints haar hebben geholpen.

We Design 020 Kopie 2

Linda heeft al sinds haar vroege volwassenheid last van reuma. Haar handen waren voortdurend pijnlijk en haar vingers gezwollen, waardoor dagelijkse taken een uitdaging werden. Ze probeerde verschillende oplossingen, van medicatie tot fysiotherapie, maar niets leek echt te werken.

Op een dag stuitte ze op Silversplints van We Design tijdens het surfen op het internet. Ze was geïntrigeerd door het concept van een mooie, zilveren spalk die de gewrichten stabiliseert en ondersteunt, terwijl het toch comfortabel genoeg was om de hele dag te dragen. Na wat onderzoek pakte Linda de telefoon en belde We Design voor meer informatie. Zo werd duidelijk welk pad er bewandeld moest worden: huisarts > handtherapeut > instrumentenmaker, vertelt Linda.

Enkele weken later kon Linda bij haar instrumentenmaker de ortheses ophalen. “Ik was gelijk onder de indruk van de kwaliteit en het vakmanschap”. De splints waren perfect afgewerkt en voelden zacht en glad aan op haar huid. Haar instrumentenmaker stelde de zilveren ortheses binnen enkele minuten af, zodat deze goed om haar handen paste. 

Ik was gelijk onder de indruk van de kwaliteit en het vakmanschap


Al snel merkte Linda een enorm verschil in het uitvoeren van haar dagelijkse taken. “Het was even wennen, maar mijn instrumentenmaker had mij goede tips mee gegeven. Rustig opbouwen door in het begin maar een paar uur per dag de ortheses te dragen, zo wennen je handen eraan”. Linda vertelt dat ze het meeste verschil merkt met dingen vastpakken, zoals tijdens het tandenpoetsen of met haar kopje thee in de ochtend. “Dat gaat gewoon veel makkelijker!” 

Bij de vraag hoe Linda haar ervaring met de Silversplints moet beschrijven, verschijnt er een grote lach op haar gezicht. “Ik vind ze gewoon geweldig. Ik gebruik ze elke dag, de hele dag. Mijn leven is sindsdien zoveel makkelijker”. Voor Linda zijn de Silversplints van We Design veel meer dan alleen een medisch hulpmiddel - ze zijn een integraal onderdeel geworden van haar dagelijks leven en hebben haar geholpen om haar pijn te verminderen en dagelijks lekker haar dingetjes te kunnen doen.

Ik vind ze gewoon geweldig. Ik gebruik ze elke dag, de hele dag. Mijn leven is sindsdien zoveel makkelijker.