Artrose handen ringen

We Design is een specialist in zilveren orthopedische oplossingen van topkwaliteit, beter bekent als Silversplints. Met onze ervaren en toegewijde groep orthopedische instrumentmakers delen wij graag kennis en kunde om cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Op deze pagina geven wij u aanvullende informatie over de mogelijkheden die wij als toeleverancier aan orthopedisch instrumentmaker bieden.

We Design 5060

Artrose handen ringen: een oplossing op maat

Handartrose is een veel voorkomend probleem. Het kan ongemak, stijfheid en verminderde beweging veroorzaken, waardoor dagelijkse taken soms moeilijk worden. Met onze ringen voor artrose bieden wij een oplossing voor dit probleem.

Deze ringen kunnen worden aangepast aan de handen omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardig zilver. Dit zorgt voor comfort en biedt de juiste steun waar nodig. Door het dragen van onze artrose handen ringen kunnen handen weer beter functioneren en wordt de pijn verlicht.

Het ontwerp van onze silversplints

Silversplints van We Design zijn vervaardigd met het oog voor functionaliteit en esthetiek. Met hun ronde vorm en organische constructie zijn de ringen zeer effectief bij de behandeling van handartrose. Gebruikers over de hele wereld zijn enthousiast over de brede en gevarieerde selectie van artrose hand ringen aangeboden door We Design. Bovendien worden de ringen gewaardeerd om hun gebruiksgemak, netheid en stevigheid.

Voordelen van onze artrose handen ringen

Onze artrose handen ringen hebben diverse voordelen ten opzichte van andere oplossingen. Zo zijn ze:

  • Comfortabel: door de op maat gemaakte pasvorm zitten onze ringen comfortabel en sluiten ze fijn aan op de handen.
  • Esthetisch: onze artrose handen ringen hebben een stijlvol ontwerp en zijn verkrijgbaar in diverse modellen met verschillende toepassingen.
  • Effectief: de artrose handen ringen van We Design bieden de juiste ondersteuning en verminderen daardoor pijn en stijfheid.
  • Duurzaam: onze artrose handen ringen zijn van hoogwaardige kwaliteit, gaan daardoor lang mee en zijn recyclebaar.

Voor wie zijn onze artrose handen ringen geschikt?

Iedereen die artrose in zijn handen heeft, kan baat hebben van onze artrose handen ringen. Ze zijn geschikt voor mensen die veel met zijn handen werkt, en voor mensen met andere klachten in de vingers. Onze ringen zijn ook geschikt voor degenen die een drukke levensstijl leiden en deelnemen aan fysieke activiteiten.

Onze samenwerking met medisch specialisten en orthopedisch technologen

We Design werkt nauw samen met orthopedische instrumentenmakerijen en medische professionals. Zo beschikken we over de nodige vaardigheden om, naast onze andere oplossingen, de juiste artrose handringen aan te bieden. Daarnaast werken we samen om elke unieke casus te onderzoeken en een passende oplossing voor te stellen. Dit zorgt ervoor dat iedereen de best mogelijke orthese krijgt.

Contacteer We Design voor artrose handen ringen

Benieuwd of onze artrose handen ringen een oplossing kunnen zijn voor artrose in de handen? Neem dan contact met ons of met uw orthopedisch technoloog. Kijk voor meer informatie op onze website.

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166