Artrose hulpmiddelen

We Design is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte hulpmiddelen voor mensen met artrose. Wij begrijpen dat artrose een aandoening is die kan leiden tot pijn en verlies van functie in gewrichten. Daarom hebben wij ons toegewijd om mensen met artrose te helpen hun levenskwaliteit te verbeteren.

Onze hulpmiddelen zijn ontworpen met behulp van moderne technologieën en de expertise van onze ervaren vakmensen. We bieden een breed scala aan artrose hulpmiddelen, waaronder vinger -, pols -, duim - en hand ortheses. Elk product wordt op maat gemaakt voor de individuele behoeften van de patiënt om zo een optimale pasvorm en functionaliteit te garanderen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw artrose hulpmiddelen, kunt u vertrouwen op We Design. Neem contact met ons op of bekijk de website om te zien hoe u een silversplint kunt krijgen.

We Design 19

Wat is artrose en hoe helpt We Design?

Artrose is een aandoening waarbij de kwaliteit van het kraakbeen in de gewrichten langzaam verslechtert. Dit kan leiden tot pijn, stijfheid en verminderde bewegingsvrijheid. Artrose kan zich voordoen in verschillende gewrichten, waaronder de handen, polsen en vingers.


We Design biedt verschillende hulpmiddelen die kunnen helpen bij het verlichten van pijn en het verbeteren van de mobiliteit bij artrose in de handen en vingers. Dit omvat onder andere vingerortheses, spalken en hulpmiddelen voor grip- en krachtondersteuning.


De hulpmiddelen van We Design zijn ontworpen om comfortabel te dragen en tegelijkertijd de gewrichten te ondersteunen en te stabiliseren. Dit kan helpen bij het verminderen van pijn en het voorkomen van verdere slijtage aan de gewrichten. De hulpmiddelen worden op maat gemaakt om te passen bij de individuele behoeften van de patiënt en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. 

Welke hulpmiddelen biedt We Design aan voor artrose?

We Design biedt verschillende hulpmiddelen aan voor mensen met artrose, waaronder:

  • Vinger ortheses: deze ondersteunen en stabiliseren de vingers, waardoor ze de pijn en ontsteking verminderen en de functie van de hand verbeteren.
  • Duim ortheses: deze bieden stabiliteit en ondersteuning aan de duim, waardoor ze de pijn en ontsteking verminderen en de grijpkracht van de hand verbeteren.
  • Hand ortheses: deze ondersteunen en stabiliseren de hele hand, waardoor ze de pijn en ontsteking verminderen en de functie van de hand verbeteren.
  • Pols ortheses: deze zijn ontworpen om de pols te ondersteunen en te stabiliseren, waardoor ze de pijn en ontsteking verminderen en de functie van de hand en pols verbeteren.

Alle ortheses van We Design zijn gemaakt van 925 dzst zilver (nikkelvrij), een enkel model is vervaardigt uit titanium. Ze zijn ontworpen om de natuurlijke bewegingsvrijheid van een normaal functionerende hand te bevorderen. Daarnaast zijn ze geschikt voor mensen met chronische aandoeningen zoals artrose. Bovendien bieden ze stabiliteit, bevorderen de functionaliteit van de hand, corrigeren deformaties en verminderen pijn en ontsteking.

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166