Duimartrose

Voor mensen die last hebben van duimartrose biedt We Design een oplossing in de vorm van silversplints. Deze duimortheses bieden de nodige ondersteuning en zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Of het nu gaat om een CMC1 stabilisatiebrace, anti-adductiebrace of ander type duimbrace, We Design heeft de juiste orthese voor iedere situatie. 

Met een duimorthese van We Design kunt u gemakkelijker bewegen en beter functioneren in uw dagelijks leven. Bekijk de mogelijkheden en neem gerust contact op mochten er vragen zijn.

We Design 94

Wat is duimartrose en hoe beïnvloedt het uw dagelijks leven?

Duimartrose is een aandoening waarbij het kraakbeen in het duimgewricht verslechtert, wat leidt tot pijn, stijfheid en zwakte in de duim. Het is een veelvoorkomende aandoening die vooral mensen van middelbare leeftijd en ouderen treft, maar het kan ook voorkomen bij jongere mensen. Een veel voorkomende oorzaak is regelmatig zware activiteiten met de handen verrichten.

Duimartrose kan een grote invloed hebben op het dagelijks leven van mensen. Eenvoudige taken zoals het vasthouden van een kopje koffie of het vastmaken van knopen kunnen moeilijk en pijnlijk worden. Het kan zelfs leiden tot beperkingen bij het uitvoeren van werkgerelateerde taken en hobby's.

Silversplints van We Design: de oplossing bij duimartrose 

We Design biedt verschillende duimorthesen die ondersteuning kunnen bieden bij duimartrose. Tot deze oplossingen behoren de silversplints. Deze zijn speciaal ontworpen om de duim te stabiliseren en te laten rusten, terwijl de andere gewrichten vrij blijven. Silversplints zijn gemaakt van zilver, waardoor ze niet alleen mooi en duurzaam zijn, maar ook antibacterieel en gemakkelijk te reinigen.

Binnen het assortiment van We Design vallen diverse stabilisatiebraces voor het CMC1- en MP1-gewricht. Denk hierbij aan de CMC1 stabilisatiebrace over hand, de CMC1/MP1 stabilisatiebrace over pols en de CMC1/MP1 stabilisatiebrace zonder proximale MP1-lus. Ook kunt u bij We Design terecht voor de CMC1/MP1 anti-adductiebrace en de MP1 en IP stabilisatiebrace.

Ervaar de voordelen van het gebruik van een duimorthese

Mensen met duimartrose kunnen bij We Design terecht voor oplossingen bij pijn en voor een betere mobiliteit. We Design biedt verschillende duimorthesen die de duim ondersteunen en stabiliseren. Door het dragen van deze duimorthesen kunnen gebruikers de voordelen ervaren van minder pijn. Bekijk gerust de mogelijkheden en ontdek welke duimorthese het beste bij uw wensen en situatie past.

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166