Hand braces

De hand braces van We Design zijn ontworpen om de handen te ondersteunen en te stabiliseren tijdens dagelijkse activiteiten, sport of revalidatie. Deze braces zijn gemaakt van zilver, ook wel bekend als silversplints. Onze braces bieden de steun en bescherming die u nodig heeft om uw dagelijks leven voort te zetten. 

De hand braces van We Design zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Dit om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een polsbrace, duimbrace, hand brace of vingerbrace, We Design heeft veel opties. Bovendien is het gemakkelijk om een hand brace te dragen en aan te passen. Zo kunt u uw dagelijkse activiteiten gemakkelijker voortzetten.

We Design 020 Kopie 2

Waarom kiezen voor een hand brace?

Een hand brace kan een effectieve oplossing zijn voor mensen met handproblemen. Iemand kan bijvoorbeeld handproblemen hebben als gevolg van reuma, artritis of artrose. In dit geval zijn handbraces een betrouwbare manier om de pijn te verlichten en het herstel te bevorderen.

We Design begrijpt de waarde van een goede handbrace. Daarom bieden we een breed scala aan hoogwaardige silversplints. Deze zilveren ortheses zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten. Ervaar de voordelen van We Design en haar hoogwaardige hand braces.

Ons aanbod van hand braces

We Design biedt een breed scala aan hand braces die zowel ondersteuning als comfort bieden. Ons aanbod omvat verschillende soorten braces zoals polsbraces en duimbrace, maar ook handbraces. Deze ortheses zijn ontworpen om verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder carpaal tunnelsyndroom, tendinitis en artritis.

De hand braces van We Design zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en comfortabel zijn om te dragen. Doordat de ortheses gemaakt zijn van zilver, zijn ze afstelbaar en passen op de meeste handen. Dit zorgt voor een optimale pasvorm en ondersteuning. 

Kortom, ons aanbod van hand braces is speciaal ontworpen om uw handen te ondersteunen. Daarnaast beschermt het uw handen tegen pijn en letsel. Neem gerust contact met ons op en ervaar het verschil dat silversplints kunnen maken!

Kies voor een hand brace van We Design

Kies een handbrace van We Design en geef uw handen de steun en bescherming die ze nodig hebben. Onze uitgebreide selectie van silversplints zorgt ervoor dat u de perfecte brace vindt die past bij uw specifieke behoeften. Bovendien zijn onze braces gemaakt van duurzame materialen en ontworpen met het oog op draagcomfort en maximale ondersteuning. 

Bij We Design staat kwaliteit voorop en we streven ernaar onze klanten de beste producten en service te bieden. Neem gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie.

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166