Reuma handen

Voor mensen met reumatische klachten aan de handen kan het dagelijks leven een uitdaging zijn. We Design is gefocust op het vinden van een oplossing, met haar medische hulpmiddelen van zilver, beter bekent als silversplints. 

Met innovatieve en medische orthesen biedt We Design een oplossing voor pijnlijke en stijve handen als gevolg van reumatoïde artritis. We Design is overigens de eerste in Nederland die deze medische orthesen met succes in zilver heeft ontwikkeld. 

Met behulp van de orthesen van We Design kunnen mensen met reuma beweeglijker en comfortabeler bewegen. Dit zonder hun dagelijkse activiteiten op te geven. Ontdek hoe de silversplints u helpen met de klachten van reumatoïde artritis in uw handen te verminderen.

6022 Min

Wat is reuma en hoe beïnvloedt het de handen?

Reuma is een aandoening waarbij de gewrichten, spieren en pezen ontstoken kunnen raken. Er zijn verschillende vormen van reuma, waaronder artrose, reumatoïde artritis en jicht. Deze aandoeningen kunnen leiden tot pijnlijke en stijve gewrichten en verminderde kracht en mobiliteit.

Bij veel mensen met reumatoïde artritis worden ook de handen aangetast. Dit kan leiden tot problemen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Denk hierbij aan het vasthouden van een pen, het knopen van kleding of het openen van een fles. De ontsteking in de handen kan ook leiden tot vervorming van de gewrichten, wat de problemen verder kan verergeren. Silversplints verlichten hierbij de klachten.

Medische orthesen van We Design voor in de handen reuma handen

Voor mensen met reumatoïde artritis in de handen kan een orthese een groot verschil maken in het dagelijks leven. Daarom heeft We Design zich volledig toegelegd op de ontwikkeling van medische hulpmiddelen zoals orthesen in zilver. Deze orthesen van We Design zijn speciaal ontworpen om de pijn te verminderen en de handfunctie te verbeteren. 

De orthesen bieden steun aan de hand, vingers, duim, pols en elleboog en maken vaak een natuurlijke beweging mogelijk. Bovendien zijn de orthesen gemaakt van hoogwaardig zilver, wat zorgt voor duurzaamheid en hygiëne. 

Met de zilveren orthesen van We Design kunnen mensen met reumatoïde artritis in hun handen meer controle over hun leven terugkrijgen. Dit omdat zij hun dagelijkse activiteiten met meer comfort en vertrouwen kunnen uitvoeren.Neem gerust contact met ons op

We Design staat graag voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor klachten bij reumatoïde artritis handen. Heeft u vragen over onze zilveren orthesen of hoe u onze silversplints kunt krijgen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en kunnen u goed helpen. Neem dus gerust contact met ons op!

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166