Vingerbrace

Op zoek naar een hoogwaardige zilveren vingerbrace? We Design biedt een breed assortiment aan Silversplint vingerbraces aan, wat duidelijk aansluit bij onze expertise in zilveren orthopedische hulpmiddelen. De zilveren vingerbraces van We Design zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch ontworpen. Dit komt door hun organische constructie en afgeronde vormen. 

Bij specifieke medische aandoeningen staat een Silversplint vingerbrace van We Design garant voor kwaliteit en comfort. Bekijk gerust de mogelijkheden voor vingerbraces op onze website.


We Design 5027

Vingerbraces van We Design

We Design is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zilveren orthopedische hulpmiddelen, waaronder vingerbraces. Als expert in zilveren ortheses heeft We Design een uitgebreid en divers assortiment aan vingerbraces, die in binnen- en buitenland met enthousiasme worden gedragen. Dankzij de functionaliteit en toepassing, bieden de zilveren ortheses van We Design draagcomfort, betere functionaliteit van de vingers en pijnverlichting. 

De vingerbraces van We Design worden op maat gemaakt om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de individuele behoeften van de drager. Bovendien wordt bij het ontwerp van de vingerbrace rekening gehouden met de specifieke medische klachten van de drager. Dit draagt bij aan een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier om de mogelijkheden te bekijken

Waarom kiezen voor een vingerbrace van We Design?

Wanneer het gaat om het ondersteunen en stabiliseren van de vingers zijn zilveren ortheses van We Design een goede optie. Zo heeft We Design jarenlange ervaring in het ontwerpen van zilveren orthopedische oplossingen op maat. Dit maakt We Design dé specialist in silversplints.

De vingerbraces van We Design zijn gemaakt van gerecycled zilver, waardoor ze duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Daarnaast is het ontwerp van de zilveren ortheses van We Design organisch en rond van vorm. Dit maakt de brace niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het gebruik van zilver maakt het bovendien hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Kortom, met een vingerbrace van We Design kiest u voor een hoogwaardige orthopedische oplossing. Bovendien is hij niet alleen functioneel, maar ook comfortabel en duurzaam.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de vingerbraces van We Design? Neem dan gerust contact op. Het team staat graag voor u klaar om deskundig advies te geven. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via de website of per telefoon en e-mail. Let wel! We Design is toeleverancier aan de instrumentenmakerijen en orthopedische technologen, dus het verkrijgen van een silversplints van We Design verloopt altijd via uw instrumentenmakerij. 

Heb je een specifieke vraag voor We Design? 

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail:

we-design@silversplints.com

Of bel van maandag t/m donderdag tussen 08:30 - 17:00 op

+ 31 26 3810166